VOM HAUSE DESTENY ROTTWEILERS
Dit navn:  
Din kommentar:  
07-10-2018
Steffen Bo Riverdale:
Tak for den gode behandling vi har fået i forbindelse med vores hvalpe køb. Vi har nu haft ham i 4 Dage og kan konstantere han er stort set er renlig,og giver lyd fra sig i de fleste tilfælde. Han er initiativrig nysgering har et dejligt gemyt helt igennem det man forstår ved en Rottweiler, og da vi har haft flere gennem årene, vil vi til enhver tid anbefalede Villy hvis man skal købe en Rottweiler, for som ordsproget siger: Som mester følger hans Svende i det er tilfælde hans hvalpe. Han må ha en god indflydelse på dem, noget enhver der vil ha Rottweiler ville synes godt om. Da Rottweileren er en arbejdshund vil vi også bruge ham på denne måde👍 Rakel og Steffen Riverdale
18-03-2018
Rottweilerkennel vom Klosterforst:
Hej Villy .Congratulation for your Titels in Tyskland til 18.3.2018 !!!
Your website is very Nice and Xedor look nice onthe Picture.i hope so that we see us in the Next Show in Denmark in Mai. Best Regards from Birgit and Michael and the Rottweiler vom Klosterfort from Tyskland
10-03-2017
Randi og Erik:
Hej Villy.
Har lige set, at Laser har gjort det igen. Så tillykke, også til Bella, med endnu et kuld smukke, dejlige hvalpe. Vi får næsten lyst til en mere, hvilket Vernados, som er halvbroder til kuldet, ville sætte stor pris på, da han elsker at omgås alle hunde, store som små. Han er en stor, flot familiehund, som bliver 2 år til juni og vejer 63,5 kg. Vi har aldrig haft en rottweiler, som er så kærlig, intens, glad, social, nysgerrig og fræk. Så han opfylder alle krav - og får mange roser rundt omkring.
08-03-2017
Marianne :
Hej Villy
Tillykke med de lækre guldklumper, som er søskende, til min Ukita, som blir
2 her i april.
Mvh Marianne Kristoffersen
15-02-2016
Timmi Mathiesen:
Hej  Villy
Tak for en hyggelig eftermiddag med kaffe og en god hundesnak. Jeg glæder mig bare så meget til at hvalpene bliver født, men nu er det da til at se en ende på. Jeg ønsker jer alt godt til den kommende fødsel. Også en hilsen fra min mor.
Hilsen Timmi
17-01-2016
Charlotte Hovmøller:
I vores søgen efter en familie hund, faldt vi over jeres hjemmeside. Desværre er vi ikke "Rottweiler robuste" i vores familie (mangler hunde erfarring), men det til trods, kan man jo alligevel godt beundre jeres fuldstændig, fantastisk, flotte og sunde hunde.
Venlig hilsen og godt nytår
Charlotte Hovmøller
28-11-2015
Randi og Erik:
En 5 måneders hilsen fra Vernados, som nu vejer 34,9 kg. Jeg er ikke fed, men i perfekt foderstand.  Farmand siger, jeg udvikler mig flot, både fysisk og mentalt. Som min broder Viper holder jeg også af at holde haven, med justering af grenlængder og ordne bede og arrangere diverse planter i nye formationer, og mine mennesker er begyndt at arte sig ordenligt. Jeg kan lide at komme i hundeskovene og lege med de andre hunde, og jeg kaster mig frygtløs ind i alle grupper og vil være med overalt. Så alt i alt går det, som det skal. Hilsen til dig Villy fra Vernados.
25-10-2015
Fam Christensen:
Kære Villy
Viper - den skønneste mest godmodig hund !!!!
4 mdr gammel !!! 22 kg stor og stærk !!!
Han har en robust og sund natur med et godt spil - ved hvad han vil!
Han snakker meget - brokker sig når noget biver for meget og når noget er rigtigt godt. Han er glad for at ordne blomsterbede og justere buske. Han elsker træning i den polske børnehaveklasse - det kan de hernede! Der er meget fokus på socialisering og lydighed af hunde. Får ros af dyrlægen for fysik og sind. Vi glemte vist at sige .. Meget af alt det skyldes også Villys positive råd. Fam. Christensen
26-09-2015
Randi og Erik:
Hej Villy.
Tornadoen Vernados fra Laser og Bonny er nu blevet 3 mdr. og vejer 17,5 kg. Han er en  glad lille hund, meget nysgerrig, vil gerne være med i alt , er meget social og med en stærk psyke. Så vi har vist fået en "alt i en hund". Og det må siges, at Erik har fået den hund, han bestilte. Glæder os til vi kan begynde at gå små ture med ham. Så meget tyder på, at vi har fået en god og kærlig hund. Tak for det Villy - og for hyggeligt samvær.
28-08-2015
Geir:
Vi har nå hatt hundene i 3 uker og de er helt fantastiske, nydellig gemytt og meget sterk syke. det må være noen av de beste valper som kan fåes. Anbefales på det sterkeste. Mange takk Villy for Uno (Laser og Bella) og Turbo( Laser og Gianna). Begge valpene er noe å være stolt av. Anbefaler deg på det sterkeste av folk som ønsker seg en Rottweiler.
Geir
17-06-2015
Geir:
Hei Villy
Vi er 2 fra Norge som skal hente hund hos deg, Uno og Turbo og må bare få si takk for hjelp og støtte til å få hundene hjem til Norge. Det at hundene må være hos deg til de er 15 uker p.g.a rabies reglene og at det lar seg gjøre uten problemer sier mye om din seriøsitet som oppdretter. Gleder oss til å få hundene i slutten av july.
Manget takk igjen...
Geir og Jan Inge
31-05-2015
Marianne :
Vi har endnu engang bestilt en lille tæve fra von hause desteny. Vi skal hente hende D.12-06-15 og vi glæder os så meget. Hun hedder Ukita og er efter Laser
Og Bella. Simpelthen de bedste rottweilere med det bedste sind❤️
24-04-2015
Sten:
Hej Villy
Så er vores lille vovse blevet 7 måneder og har været hos dyrlægen i dag og blevet vejet. 42 kg og i virkelig flot stand. Han blev rost til skyerne og fik kun meget flot kritik. Det var både det fysiske og hans sind. - Så vi takker herfra for en helt igennem fantastisk hund.......
Mvh
Sten
20-04-2015
Henrik og Marianne:
Hej Villy
Et kæmpe tillykke med de små guld klumper. Vi glæder os så meget til at hente
Vores lille ny Ukita efter Laser og Bella❤️
12-02-2015
Jeanet Dreyer:
Hej Villy.
Uhh, nu er der count down.
Vi venter spændt på den store dag, hvor vi kan begynde at følge hvalpene herinde og glæder os meget til tiden er, hvor vi kan komme og besøge dem..
Håber hun får en rolig og ukompliceret fødsel..

Hilsen os fra Kruså ;-)
23-01-2015
Christian:
Dear Mr Bernhard Pedersen,

I've just wanted to leave a comment on your Rottweiler homepage. Your site is great, and your dogs are very beautiful!

Rottweilers seem to be very important to you. That is very easy to recognize!

I wish you for the future of your  Rottweiler kennel a lot of fun, breeding success, lovely and healthy puppies!

Best wishes

Christian

Rottweilers make you happy!

www.rottweiler-hund.de
12-11-2014
12.11.2014:
Hi Villy!
Very beautiful dog whit very good pedigree.
Autumn Greetings from Finland!

Best Wishes
Eija
28-09-2014
Vom Hause Desteny:
Hej Daniel.
Første kuld i 2015, bliver efter: Laser von der Alten Festung & Bonny Vom Hause Desteny.
Samme forældre som til : Jason, Jake, Junior.
Som du kan se på min forside, under Udstillings Vindere.
Mvh. Villy
27-09-2014
Daniel :
Ser meget seriøst ud planlægger i kuld igen til næste år?

Mvh.
Daniel

Daniel
03-09-2014
Tine Vad:
Hej Villy! Vi var oppe ved dig og se hvalpe her i sommers. Som vi sagde til dig, skal vi lige finde et andet sted at bo. Når stedet er fundet, er vi klar til en hvalp efter Laser. Det er faktisk sjovt, for vi har gennem flere år ledt efter den helt rigtige rottweiler. Kan fortælle, dem er der ikke mange af. Da vi har set Laser, og fulgt ham og flere afkom her via Facebook, er vi helt klar over, at Laser er hunden. Har aldrig set en Rottweiler med sådan en udstråling, sind og så giver det videre. Fuld respekt for din avl. Du har fat i det. Vi vil følge, hvornår der i foråret kommer hvalpe. Vi skal have en hvalp som den med det blå bånd, det er sikkert! Tak for en oplevelse at se dine hunde! Det er seriøst opdræt, når det er bedst!! Venligst Tine Vad
19-07-2014
Pernille Lasson:
Hej Villy

Sidder og læser Anita og Steen's flotte kommentar. Og ja, det skal du have, super flotte hunde og sjælden har man mødt så skønne og rolige hunde, Laser og Bella bærer virkelig præg af et roligt og godt sind. Din entusiasme og arrangement for hundene, er helt i top. Vi glæder os helt vildt til vores familieforøgelse af "lille" Paris/Tøsen.

Sommerhilsen  Flemming og Pernille
15-07-2014
Steen Falkentoft:
Hej Villy

Vi synes lige vi vil sige tak for i går. Tak for din fantastiske gæstfrihed med både kaffe og pizza og en god snak. Det var en oplevelse at se alle dine fantastisk flotte hunde med Laser i spidsen og for os var det naturligvis en helt igennem dejlig og rørende oplevelse at få se alle de små hvalpe og selvfølgelig frem for alle den udvalgte Pasha/Selma. Det var også en fornøjelse at se din entusiasme og professionalisme folde sig ud og en ægte glæde kan man ikke skjule. Vi kørte fra dig med en boblende fornemmelse i kroppen og var meget meget glade for at vi tog turen op til dig.
 
Mange hilsner

 Anita og Steen

 
25-05-2014
Tina Falch:
Flot hjemmeside. Ville gerne have en efter samme linjer som Prebens Jason
06-05-2013
Marianne Kristoffersen:
Så har vi fået endnu et familie  medlem fra von hause desteny. Det er Hanna som allerede er faldet godt ind sammen med Bina som også er fra Von hause desteny . Simpelthen så skønne hunde.
07-04-2013
Annette Rost Hansen:
pragtfulde hvalpe, glæder mig til at det bliver min tur til at få en rottweiler
08-04-2012
ian & jane (jianerot):
congratulations on your arkan/destiny puppies....
03-02-2012
Marianne Kristoffersen:
Hej Villy
Her er en hilsen fra Bina vom hause destiny. Bina fyldte 1. år her D. 11-01-2012. Hun er en
rigtig krudt ugle og vi elsker hende overalt på jorden. Hun er så skøn og smuk en hund, og
hun elsker hyggelig samvær med alle.

Mvh Marianne Kristoffersen og Bina
04-01-2012
ole vernersen:
Ole Vernersen:
Hej Viilly.
Her er en nytårs hilsen fra cameron vom hause desteny,
hun er blevet en fantastisk dejlig og rolig og meget børnevenlig hund,
hun vejer idag 35kg rene muskler,alle der kommer til vores hus om dagen er hun meget glad for,vi skal til træning med hende her i det nye år, vi kigger tnd i det nye år.
hilsen Jonna og OleVernersen Skagen
Villy Bernhard:  Hej Jonna & Ole
Tak for Jeres dejlige hilsener.
Og et kæmpe stort Tillykke med Cameron`s flotte HD og AD resultat :
HD A   AD 0
Meget flot HD-Status.  Endnu engang tillykke.
Hilsen Villy og Ukita.
14-12-2011
Ole Vernersen:
Ole Vernersen
Hej Villy.
Du får lige en lille hilsen fra Cameron vom hause destany, som idag bor i Skagen,
hun er det bedste der er overgået min kone og mig, siden vi fik børn og børnebørn,
hun er så glad for alle børn plus voksne der kommer i vort hjem,hun er fantastisk flot og
velbygget,har en smuk pels og gode farver, vi gløder os til at vise dig hende,
jeg kommer ikke på kursus med hende før til foråret pga,sygdom,
Mvh Ole Vernersen
( vi har givet hende et kaldenavn DONNA )
14-12-2011
Sanne:
Hej.
Sikke nogle smukke hunde.
Sådan nogle tybe hund skulle resten af danske kenneler ha.

Hilsen Fyn.
27-10-2011
Liza Hyllberg:
Hej Villy.
Li en lille hilsen fra Chanel vom hause destany.
Hun trives rigtig godt og har en masse energi.
Hun begynder om ikk så længe til træning inde i rottweiler klubben.
Jeg vil meget gerne sende nogle billeder men du kan osse følge hende
inde på facebook under min profil Liza B.K.Hylleberg. har ansøgt dig :-)
Hun har fået nyt navn og hedder Laika nu :-) Qnuz fra fyn
20-10-2011
Gitte:
Hej Villy
Mange tak for vi måtte komme og se på Jeres dejlige hunde.
Og for Jeres seriøse måde at være på.
Vi ville gerne have haft vores han hvalp nu, men vi vil vente med længsel til marts 2012,
hvor du har lovet os en stor flot han hvalp.
Endnu engang tak Villy, vi glæder os meget, og tak for god behandling.
Gitte og Leif Johansen, København
23-08-2011
Carina and Oluf Gerner:
Hello Vom Hause Desteny,
Verry beautiful dog whit verry good pedigree.
I whis you and your dogs a nice summer.
Best Wishes
Carina and Oluf Gerner
Germany
23-06-2010
Johanna Clurus Kennel:
Very nice site!
Whis you all the best in the future and have a great summer.

best regards from Sweden
21-04-2010
Kay:
Nice site.
I llke your puppies after Desteny / Orlando.
They wil being verry good Show and Workingdogs , whit big temperament.
I whis you and your dogs all Good.
22-02-2010
Mr. Robinson:
Dear sir

I would like to ask you wether you have any videos of your dogs

Regards

Mr. Robinson
SW London
Vom Hause Desteny - Fjordvej 47 - 9631 Gedsted - Denmark - Phone: +45 51812280 - Mail: VomHauseDesteny@Hotmail.com